"Personer i ditt liv!"Jag sa just till min syster Joi:
"Ge mig ett ämne att skriva om."
"Hmm... KÄRLEK! Eller nej, det har du gjort så många gånger. Skriv om.... Personer i ditt liv!"
"Okej."

Då tänkte jag såhär; det här ska jag ta på fullaste allvar.
Jag börjar idag med personer i mitt liv som inte längre är en del av det.
Självklart är de en del av mitt liv, men dom tillhör det förflutna, tyvärr.


Vi börjar med min första bästis.
Hon heter Patricia. Jag skulle vilja säga att den här personen har påverkat mig otroligt mycket under mina barndoms år. Vi delade precis allting. Hemligheter, första kärleken och till och med trosor. Hon kan allt om min uppväxt och mycket om vem jag är. Det känns som om vi känner varandra utantill trots att vi inte har någon kontakt. Vi hade otroligt roligt tillsammans och var som Piff och Puff, Timon och Pumba eller Micke och Molle.
Jag tycker det är jättesynd att vi inte har någon kontakt längre. Jag tänker ofta på henne och drömmer ännu oftare om henne.
Denna Patricia fattas mig.

Vi fortsätter med med mina lärare som jag hade under låg och mellanstadiet, M & L. När jag tänker på vad jag vill utbilda mig till så brukar jag tänka på dem. Dessa två damer var helt otroliga lärare. Dom engagerade sig och ställde upp för klassen med 32 ungar på ett sätt som är värt att bli beundrad för. När tiden hemma var som jobbigast var skolan helt klart den tryggaste plats för mig, och det har jag dem att tacka för.

Vi fortsätter med två humorstinna grabbar som blev mina klasskompisar i 7:an, John och Fredrik. Här någonstans hittar jag roten till min humor och utan dem hade högstadietiden blivit en väldigt tråkig tid. Jag såg dem som mina absolut bästa vänner och jag var så stolt på skolfotot i nian när jag och Fredrik bar likadana t-shirtar.
Även dessa har format mig och framför allt min humor och hur jag ser på liknande grabbar som nu gör sin karriär i högstadiet.


Vi stannar för idag.
Det här var skoj så därför kan jag till eran stora besvikelse meddela att det blir en del 2!1 kommentar